Toeverlaat Tiengemeten – ondernemersvisie in woord, koers en beeld

creatief strateeg

Op het puntje van natuureiland Tiengemeten staat een herberg. Die herberg willen ik en 4 andere impact ondernemers omtoveren tot een plek waar iedereen gewoon ‘kan zijn’. Toeverlaat. Door middel van vertrouwen geven en vertrouwen kunnen ervaren willen ze ervoor zorgen dat de gasten even loskomen van dagelijkse routines en gewoontes. Dat er weer even ruimte ontstaat.
Daarnaast geloven ze in de kracht van KUNST, de kracht van DOEN. En met een combinatie van KUNST – DOEN – NATUUR willen zij een unieke beleving neer zetten op dit eiland. Om ze hierbij op weg te helpen heb ik geholpen bij het pinpoint van de WHY, HOW en WHAT achter de visie. Ook Heb ik daar beeld aan gegeven.

Om het concept goed te communiceren tijdens de financieringsperiode heb ik een one-pager ontworpen en samen met een developer in een paar dagen tijd ontwikkelt. Zie de link hieronder voor het eind resultaat.
website van toeverlaat

Ook is het belangrijk een goed beeld te krijgen van de herberg en stuk land in de huidige staat van zijn, aangezien dat is wat er nu aangekocht zal worden door de investeerders en banken.