Het is aan ons – TRNDR by Thaesis

art-direction

Ja! We zijn live! Zie hier de trailer de we maakten voor en met strategiebureau Thaesis. Om het jaar in te luiden waarin we kunst en sterk analytisch vermogen samensmelten in een reeks aan onderzoekende gesprekken, interactieve kunst, beeldende gedichten en onverwachte ontmoetingen.

Allemaal onder het verhalende leidmotief: ‘het is aan ons’.

Want het dondert buiten. Het bliksemt. We voelen het allemaal. Er is zo veel gaande en hoe verhouden we ons daartoe? Wat kunnen we doen, nu de kruipruimtes vollopen en de jongere generatie aan de bel trekt over hun mentale gezondheid? Hoe gaan we om met de grote hoeveelheid aan bewegingen in de samenleving?

Dit gevoel en de wil om samen te komen om hierop te verdiepen hebben we verbeeld met wolken die confetti regenen, verschillende mensen in gele truien en pakkende blikken. Ogen vol met alles, leeg van niks. Samen met creatief-partner-in-crime Ayla Schneiders en input van vele Thaesis teamleden vloeide dit uit onze vingers en zit er nog zoveel meer in… Binnenkort meer!

Kort gezegd geeft deze trailer het startschot voor een reis waarin we niet zoeken naar antwoorden, maar naar hoe het licht ook anders vallen kan.

Videokunst gemaakt met afbeelding gegenereerd met Midjourney