“We beginnen altijd met zoveel mogelijk medewerkers spreken, van zo veel mogelijk verschillende takken van sport. Op zoek naar de kern.”
Alle onze trajecten beginnen met in gesprek gaan. Met zoveel mogelijk medewerkers, van zo veel mogelijk verschillende takken van sport praten. Op zoek naar de kern. Op zoek naar waar het vloeit, waar het schuurt, wat hen verbindt en waar ze elkaar (nog) niet kunnen vinden. Vanuit deze gesprekken zijn er altijd (ja altijd) een paar rode draden te vinden die bij iedereen, vaak in nét andere bewoording, terug komen. Hier huist het beloofde land. Dit is de voedingsbodem voor het gehele traject.
“Datgeen waarvoor je écht je bed uit komt, niet dat wat op jouw functieomschrijving staat (facturen schrijven, content maken, roosters checken).”
Daarom zetten we als eerste de echte onderliggende drijver van het team neer. Dus niet datgeen dat op de functieomschrijving staat waar je je bed voor moet uitkomen (facturen schrijven, content maken, roosters checken), maar datgene wat jullie gemeenschappelijke klokje laat tikken.
En dit is wat er bij de Heerlijckyt van Elsmeren omhoog kwam.
We speelden deze animatie af in het projectteam met als resultaat: 6 geemotioneerde vrouwen die zich allemaal gezien voelden. De voedingsbodem lag. Tijd om te bouwen.
“Visueel maken hoe ‘koude assets’ met elkaar een warm karakter vormen”
Het bedrijf is niet simpelweg een gebouw, wat groen, wat medewerkers en wat gasten. Alle elementen hebben zo hun eigen rol binnen het karakter van de onderneming. Ze zorgen samen voor een bepaalde vibe.
“De raison d’être van de mens en het karakter van het domein zijn de basis voor het goud dat in handen ligt”
Wat maakt een bezoek nou toch zo magisch? Waarom voelt bijna iedereen die hier de brug over loopt hetzelfde? Dat dit dé plek is om nu te zijn. Dat hier jouw volgende stap ligt?
Al samen onderzoekend ontdekten we de woorden voor deze magie. de ’transformatiekracht van de Heerlijckyt’. Hoe de frisse jonge Heerlijcke mens het oeroude termijn besteierd en door haar contrast met de plek (oeroud en wijs) een veilige ruimte creeert. Kijk maar eens naar de animatie, daar staat het uitgelegd.