fotografie aanbod

fotografie

 

de STORYshoot.

 

Laten we samen zitten en in jullie verhaal springen. En vooral in de fundatie. Waarom doen jullie wat jullie doen? En op welke manier? Wat is jullie karakter? Wat is jullie drijfveer? Maar ook: wat is jullie stip op de horizon? Waar wil je over 5 jaar zijn?

Tijdens zulke sessies schets ik altijd mee. Dat brengt enorme meerwaarde. Woorden krijgen meer diepgang, maar ook miscommunicatie wordt helder en die kunnen we direct tackelen.

Al sparrend, schetsend en hard op denkend komen we in een dag tijd al op een aardig niveau. Ik neem wat we vonden met mij mee naar huis en maak een manifesto voor je. Dit brengt jullie je fundatie. om nu op te bouwen, passend bij jullie karakter, op weg naar de juiste toekomst.

 

 

 

 

€997

fotografie

 

de WAREhelden shoot.

 

Je gooit letterlijk alles van je af en gaat naakt, met bodypaint op de foto. Maar het gaat niet om naakt. Het gaat om het ‘alles van je af gooien’.

Wanneer je namelijk alles van je af gooit, gooi je daarmee ook zoveel meer van je af: verwachtingen, overtuigingen, wat je denkt dat je hoort te zijn, of wat je denkt dat de ander vindt dat je hoort te doen.

En dan, wanneer je even los bent van dat alles, maken we foto’s. Het portret laat jouw inner force of nature genadeloos zien en de foto’s van het lijf ondersteunen jouw verhaal.

Van te voren gaan we in gesprek over waarom jij de shoot aan gaat en ‘met wat je op de kruk gaat zitten.’ Dit helpt om tijdens de shoot af en toe hierop terug te kunnen grijpen.

 

Je loopt weg met 60 pracht foto’s van jezelf en een ervaring dat voor velen voor jou veel verandering heeft mogen brengen.

 

€699

fotografie voorbeelden

38 weken zwanger; wat is intimiteit?

38 weken zwanger; wat is intimiteit?

“wat is 'intimiteit', los van seksualiteit? Hoe beweeg je van accepteren naar beminnen?” Zo verschijnt Mariska voor mijn lens; een moeder die weer moeder wordt en steeds meer los komt van schoonheidsvinkjes. 'Dit wordt voor mij geen zwangerschapsshoot, hoor', herhaalt...

PRINT no.2

PRINT no.2

Zo dichtbij kijken, waardoor een lichaam lijnen wordt, lijnen een verhaal en een verhaal los komt van wat moet en gewoon bewonderd wordt voor wat is. Deze weken staan in het teken van het ontdekken van dit soort pareltjes in tussen alle WAREhelden foto's. Elke...

Ruimte voor ruimte

Ruimte voor ruimte

Daar ga ik dan,met de cirkelzaag als boterdoor een 18mm dikke spaanplaat.zzzzweeenngngngngng...op naar een sokkel.De kanten in verstek-want we willen geen nare randjes-,maar nog eerder:we willen het wel net iets toffer hebben dan tof.Net iets moeilijker  dan...

Tussen jouw gedachten, daar BEN JIJ.

Tussen jouw gedachten, daar BEN JIJ.

Ik vang je - tussen de gedachten - in jouw ik. Stel je in gedachten de Gazelle fietsen brochure voor uit de jaren 90. Vol met luid glimlachende fietsende mensen, waarvan het haar altijd in het gareel is en ze allemaal niet op de weg letten 😂. Een soort hybride tussen...

ontwerpen en fotograferen van een lief nieuw vriendje.

ontwerpen en fotograferen van een lief nieuw vriendje.

De charmante kleine sustainable huisjes van Zwier, de vrijhaven van de stad hebben er een lief nieuw vriendje bij gekregen. Ik ben erg dankbaar dat ik ben gevraagd om dit leuke kleine boekje te mogen ontwerpen en fotograferen, samen met Richelle Krancher, marketing en...

Daglicht, outdoor portret shoot

Daglicht, outdoor portret shoot

Op een bewolkte lente dag, besloten Karin en ik het Dwingelerveld in te trekken. Met een statief en camera onder de arm zochten we een mooie plek. De mooie plekken zijn daar talrijk en juist dan is het belangrijk bij het concept te blijven en de juiste plek te kiezen....

buiten komt jouw ware jij ook naar buiten.

buiten komt jouw ware jij ook naar buiten.

Stap naar buiten, laat de wind door je haren waaien, en we zien bij ons allemaal hetzelfde gebeuren. Je bent even helemaal ‘jij’. Je bent niet wat je denkt dat je moet zijn, of wat anderen vinden dat je zou moeten zijn. Je bent gewoon ‘jij’.

contact

Studio Tjilp

Rianne de Jong

Burgemeester de Kievietstraat 78

1111 GP Diemen