ontwerpen en fotograferen van een lief nieuw vriendje.

fotografie

De charmante kleine sustainable huisjes van Zwier, de vrijhaven van de stad hebben er een lief nieuw vriendje bij gekregen.


Ik ben erg dankbaar dat ik ben gevraagd om dit leuke kleine boekje te mogen ontwerpen en fotograferen, samen met Richelle Krancher, marketing en PR bij Zwier.

Het doel was om een boekje te maken dat de vibe van de haven, de sustainable huisjes, Zwiers karakter ademt en tegelijkertijd ook de gasten inspireert om optimaal te genieten van hun verblijf midden in de Hollandse natuur.
Het boekje heeft een iets wat nautische thema, door het harpje als sluiting en bungelend aan een zeil lijn. De cover is gemaakt van laser gegraveerd hout zodat dit goed matched met de buitenkant van Zwiers HavenHuisjes. Aan de binnenkant van het boekje zijn we los gegaan met Zwiers geinige illustraties en tone-of-voice. Allemaal geprint op een prachtig lang vezelig papier.

Wanneer je het leest is het alsof een goede vriend met je kletst en probeert jou het meest ‘jij’ te laten zijn. Aanwezig. In dit moment. En misschien dat je ook een beetje moet gniffelen…