Vrijhaven Zwier Inspiratieboekje – Een boekje vol met de kracht van buiten.

verbeelden

Voor Zwier, de vrijhaven van de stad, een plek om tot jezelf te komen, maakte ik dit boekje. Tjokvol inspiratie om te ontdekken. Buiten ontdekken, jezelf ontdekken of de ander. Doe er alles mee of niets, alles is oke. Voel je vrij. Door het boekje heel losjes vorm te geven voelt het als een schriftje waar je in kan kladderen wat je maar wilt. Losse gedachten, hele filosofische inzichten, een waar kunstwerk of een doodle van een drolletje. Net wat bij jou past.
Samen met Zwier hoop ik dat dit boekje de gasten net een beetje meer in ‘het nu’ krijgt. Dat het nog net iets beter lukt om te zijn in het moment. Om de wereld om je heen en jezelf waar te nemen zoals ze zijn. Om de juiste snaar te raken zijn alle illustraties (door mij) met de hand gemaakt. De opdrachten komen deels uit de bestaande pijplijn van Zwier en deels uit mij.

En het allermooiste: We kwamen tot het idee voor het maken van dit boekje nadat we eens keken naar hoe Zwier de afgelopen jaren dit proces aanpakte. Daar bleek een hoop tijd, geld en arbeid in te zitten. Bij elke maaltijd werd 1 inspiratie kaart gevoegd. Degene die de maaltijden samenstelde moest dus goed opletten dat hij de juiste kaart erin stopte. Dat gasten niet wat dubbel kregen. Ook waren het vel verschillende kaarte, wat in drukwerk niet perse goedkoop is.

Dit boekje wordt bij aankomst aan de gast overhandigd.